Baníkovci prohráli na jaře už páté utkání, tentokrát ve Vratimově. „Jsme pořád dole. Zkouším už všechno možné, promíchal jsem sestavu, zkusil nové rozestavení – a zase to nevedlo k bodům. My máme na jaře jedinou výhru. Nad Čeladnou, která si teď asi drbe hlavu, když vidí naše výsledky," zasmál se albrechtický trenér Tomáš Vychopeň.

Ten si povzdychl, že mužstvo v současném stavu už není schopno skórovat ani z padesáti centimetrů od brány. „Zahazujeme tutovky, trefujeme břevna. Nedaří se. Nemůžeme se z toho marasmu dostat. A když si říkáme, že to už prostě musíme prolomit, dostaneme po deseti sekundách druhé půle rozhodující gól," kroutil nechápavě hlavou Vychopeň při vzpomínce na branku vratimovského Peška.

Albrechtičtí hráči se pak snažili s výsledkem něco udělat, ale v těchto dnech se opravdu mohou opírat jen o tu snahu. Kvalita, klid v zakončení a pohoda scházejí, takže opět prohráli.

Biocel Vratimov – Baník Albrechtice 2:0 (0:0)

Branky: 46. Pešek, 78. Klejnot. Rozhodčí: Závodný. ŽK: 1:1. Diváci: 60.

Albrechtice: Hekera – Čoček, A. Věčorek, Rohel – Korzeniowski – Smiga (61. Béreš), Pařík (66. Kroužek), Dorozlo, Kociolek (51. Novák) – T. Věčorek, Žyla. Trenér: Tomáš Vychopeň.

Více v tištěném vydání Deníku.