„Je to bohužel tak, už poslední zápas nebyl z naší strany nic moc a tohle bylo ještě horší. Herně nám to nejde, hodně kazíme," připustil Martin Kempný, asistent trenéra Poštulky na bohumínské lavičce.

Z utkání měli hosté mírné obavy, protože soupeři se nedaří a potřeboval se už chytit. „Ještě štěstí, že Kobeřice nepatří k nejsilnějším týmům soutěže. Vůbec se nám nedařila kombinace, byla tam spousta ztracených balonů, pořádná akce žádná, jen nějaké náznaky. Silnější protivník by to potrestal," musel chtě nechtě uznat Kempný.

Nakonec se hosté přece jen dvakrát prosadili. Jednou je při akci Kobeřic zachránila tyč. „Měli jsme štěstí," oddechl si Kempný. „Musíme si k tomu něco říct, protože to nejhorší, co bychom teď mohli udělat, by bylo nechat se uchlácholit tím, že máme tři body. Výkon byl opravdu mizerný, takhle to dál nejde," dodal.

Sokol Kobeřice – Bospor Bohumín 0:2 (0:0)

Branky: 79. Jatagandzidis, 85. Šiška. Rozhodčí: Šujan – Muroň, Dudek. ŽK: 2:2. Diváci: 195.

Bohumín: Švrčina – P. Poštulka, Socha, Košťál, Baculák – Sittek, Kubinski (82. Šiška), Hanus, Kurušta (46. Šipula) – Ferenc (46. Kalous), Vaclík (27. Jatagandzidis). Trenér: Marek Poštulka.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu většinou nezveřejňuje kompletní obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku, anebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si pak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.