V páteční předehrávce krajského přeboru diváci gól neviděli, protože Háj dobře bránil a většinu hrací doby utkání měl dokonce navrch, takže domácí byli nakonec za bod rádi.

„Podle představ vypadalo jen prvních patnáct minut. Tam jsme dobře kombinovali a měli šanci," vybavil si českotěšínský trenér Richard Beneš. V ní obdržel průnikovou přihrávku za obranu Háje mladý Lojek, ale přestřelil. Škoda, že neviděl volného spoluhráče Kišku, který mu nabíhal z druhé strany.

Hra se poté vyrovnala, hosté kopali několik standardních situací, hlavně rohů, ale bez vážnější šance.

Po změně stran hráli domácí zase jen slabou čtvrthodinku. Pak se iniciativy chopil Háj a vypracoval si dvě ložené šance, které vychytal skvělý Gradek v bráně a zachránil tak spoluhráčům bod.

„Háj nás začal přehrávat uprostřed zálohy, vyhrával osobní souboje a dostával se dopředu s balonem. My můžeme poděkovat slušné obraně, hlavně Gradkovi mezi tyčemi a Racovi za řízení defenzivy. Bohužel směrem dopředu to bylo jalové, a tak je jediným pozitivem utkání opravdu jen to čisté konto," uzavřel Beneš předvelikonoční duel.

FK Český Těšín – TJ Háj ve Slezsku 0:0

Rozhodčí: Laštuvka – Viščor, Fajkus. ŽK: 3:1. Diváci: 240.

Č. Těšín: Gradek – Malyjurek, Kupczak, Rac, Popelka – Michalisko (65. Hradečný), Sostřonek, Kantor (84. Bolek), Zogata (73. Konečný) – Kiška – Lojek (89. Fizek). Trenér: Richard Beneš.