Svěřenci trenéra Dušana Kohuta se nejspíš zhlédli v americké komedii s Michaelem Keatonem v hlavní roli pod názvem Jako vejce vejci.

„To je trefné, naše zápasy jsou si zatím opravdu podobné jako vejce vejci. Hrajeme vyrovnaný zápas, šancí máme více, ale vždy, když máme možnost utkání zlomit v náš prospěch, inkasujeme nebo selžeme v koncovce," uznal vhodnost předchozího přirovnání trenér Kohut.

Oba týmy, před sezonou pasované do role favoritů soutěže, na tom byly před vzájemným zápasem bledě, a tak potřebovaly nutně vyhrát. Povedlo se to posílenému Frenštátu, i když ten v utkání zrovna nezářil.

„Potřebovali bychom se pořádně probrat. Třeba Zoller s Lachowiczem jsou během každého utkání v nějaké té vyložené tutovce, přesto z toho nejsou góly a celý tým v ofenzivě tápe," bědoval Kohut.

Beskyd Frenštát p. R. – SK Stonava 2:1 (1:1)

Branky: 29. Kuděla, 64. z pen. Proházska – 24. Petruňa. Rozhodčí: Žáček. ŽK: 3:2. Diváci: 100.

Stonava: Tvardík – Geršl, Hojdysz, Sochora, Hančin – Pristáš (62. Bezdíček), Kisel (73. Klus), Feber (66. Vlček), Petruňa (80. Černoch) – Zoller, Lachowicz. Trenér: Dušan Kohut.

Další zápas hraje Stonava v sobotu s Veřovicemi.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.