Deník region
1/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
26 - Zelné produkty z Křimic.

26 - Zelné produkty z Křimic.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Nejnovější galerie
Další nehoda na Karvinsku. Lokomotivy na přejezdu „odpinkly“ automobil.

Další pondělní železniční nehoda na Karvinsku: v Dolech smetly lokomotivy auto

V Bohumíně se brzo ráno 27. června 2022 srazil vlak pendolino odjíždějící do Prahy s posunovací lokomotivou. Srážku nepřežil strojvedoucí pendolina.
Přehrát video

V Bohumíně se srazilo pendolino s posuvnou lokomotivou. Strojvedoucí nepřežil

Volby, ilustrační foto.

Anketa Deníku: Co rozhodne podzimní volby na Karvinsku?

Sára Božoňová z Karviné je jednou z mála držitelů odznaku Lví skautka.

Sára je Lví skautka z Karviné. Za 17 let tenhle titul nikdo nezískal

Ceny Jantar za rok 2021. Eva Šeinerová.

Zakladatelka Permoníku Eva Šeinerová: Vybudovat tradici je těžké

Hasiči ze Sboru dobrovolných hasičů Těrlicko-Hradiště už můžou pořádat hasičské soutěže bez nutnosti přebíhat přes frekventovanou silnic.

Dobrovolní hasiči z Těrlicka konečně můžou pořádat bezpečné závody

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka