„Oni to hrají dost silově, dohrávají souboje a jsou tvrdí, což nám moc nesvědčí. Dva tři naši hráči se s tím ještě dovedou popasovat, jinak je to jeden prohraný osobní souboj za druhým," poznamenal ke hře soupeře trenér Havířova Jan Daneček starší.

První třetinu ještě jeho svěřenci ustáli a stav byl 1:1. „S odřenýma ušima jsme uhráli 1:1, ale pak už nás Kadaň přejela. Byla aktivnější, rychlejší, lépe bruslila, střelecká převaha byla také na straně soupeře. Řekl bych, že jsme snad ani v jediném aspektu nebyli lepším týmem," zoufal si kouč AZetu.

Prostřední pasáž hry rozhodla. Domácí ji vyhráli 3:0, odskočili Havířovu na rozdíl tří gólů (4:1) a jali se kontrolovat hru. „Sice jsme se pak ještě o něco pokoušeli, ale bylo to marné. Kadaň hrála v klidu, navíc přidala další dvě branky a my pak už jen korigovali," mávl rukou Daneček.

SK Kadaň – AZ Havířov 6:2 (1:1, 3:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 16. Ton (Mazanec, Kůs), 24. Ton (Jíra, Mazanec), 32. z tr. střílení J. Novák, 36. Kůs (Mrázek), 52. Šagát (Hlava, Pavlas), 54. Hlava (Jíra) – 9. Pechanec (Klimša, Sztefek), 57. Tomi (Kurovský). Rozhodčí: Zubzanda – Tvrdík, Malý. Vyloučení: 6:8. Využití: 3:1. Oslabení: 1:0. Diváci: 320.

Havířov: L. Daneček (41. Matoušek) – Foltýn, Krisl, Bezuška, Lenďák, Ostrčil, Repe, Bahounek, Horák – Fořt, Loskot, Jiránek – Tomi, Šlahař, Kubiš – Sztefek, Pechanec, Kurovský – Chmielewski, Maruna, Klimša. Trenéři: Daneček a Potěšil.