Hned zítra je čeká zápas v Ústí nad Labem, v němž budou chtít navázat na dnešní výhru. „Kadaň je sice poslední, ale tak jednoduché to nebylo,“ upozornil úvodem trenér havířovského týmu Jiří Režnar. „Vždycky je to o tom, kdo dá góly,“ dodal.

Naštěstí pro AZ je v první části dávali výlučně Havířované, kteří se rychle ujali vedení 3:0. „Jenže to je v hokeji snad nejhorší výsledek. Polevíte v koncentraci a myslíte si, že ve zbytku zápasu dáte soupeři v suchém triku osmičku. Tak to ale nefunguje,“ podotkl Režnar, který své hráče za úvodní třetinu pochválil.

Důl ČSA v Karviné.
V podzemí Dolu ČSA hořelo

„Byla to asi nejlepší třetina letošního ročníku. I když jsme dali jen tři góly, skvěle jsme bruslili, napadali, mělo to spád. Bohužel zbylé dvě třetiny už tak kvalitní z naší strany nebyly,“ uznal Režnar.

Nejen tím, že AZ polevil, přidali také domácí, kteří vyrovnali hru. Proto se v dalších dvou třetinách hrálo poměrně vyrovnaně. „Už se to tahalo, tempo opadlo. Škoda, že jsme nepošetřili síly, zranili se nám totiž Žiak (zápěstí) a Rutar (rameno), takže jsme dohrávali na tři lajny,“ zalitoval Režnar.

Trhači Kadaň – AZ Havířov 1:4 (0:3, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 42. Wágner (J. Müller) – 2. R. Veselý (L. Bednář, Mrowiec), 4. Kotala (Mrowiec, Rašner), 13. Mrowiec (R. Veselý, Dvořák), 52. Kachyňa (F. Seman, Kotala). Rozhodčí: Zubzanda, Grech – Tvrdík, Šimán. Vyloučení: 2:4. Bez využití. Diváci: 212.

Havířov: Stezka – Matai, Chroboček, Rašner, Mrowiec, Kachyňa, Rutar, Nepokoj – Bambula, F. Seman, Kotala – Bednář, R. Veselý, Pawliczek – Fridrich, Maruna, Žiak – Dvořák, Cihlář, Pořízek. Trenér: Režnar.

Orlová se výkonnostně zvedá.
Orlová se zase zvedla, chce atakovat nejvyšší mety
Karvinské hokejistky (v bílém) na úvod sezony rozdrtily Kladno.
OBRAZEM: Karvinské hokejistky udržely doma čisté konto