Havířované si v přímém souboji se sousedem v tabulce připsali porážku, což je dvojnásob nepříjemné, naštěstí pro ně prohrávaly i další týmy za nimi. Tedy většina. Vítězná, či alespoň bodová série, se tak týmu Jiřího Režnara nedaří nastartovat.

Na Horácku zaspali jeho svěřenci začátek, domácí ze dvou přesilovek získali rychlé vedení 2:0. Pak Havířov přidal, ale branka domácího Dostála byla dlouho zakletá. Třebíč v půlce zápasu přidala pojistku, ale pak už střílel do černého jen AZ. Bohužel pro něj začal korigovat stav až v poslední třetině. Nicméně v závěru sahal po vyrovnání, ale už se mu to nepovedlo.

Horácka Slavia Třebíč – AZ Residomo Havířov 3:2 (2:0, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 3. L. Vágner (Dolníček, T. Havránek), 7. Dolníček (R. Erat), 31. D. Mikyska (T. Havránek) – 45. R. Havel (Rác, Maruna), 60. M. Rác (Luža, Bednář). Rozhodčí: Wagner, Dědek – Hejl, Bosák. Vyloučení: 6:5. Využití: 2:0. Diváci: 1 638.

Havířov: Bláha – Drtil, Luža, Krisl, Chroboček, R. Havel, Dudek, Puzič – M. Kalus, Pořízek, Tomi – Maruna, Rác, Fronk – Baláž, L. Bednář, Kanko – Gřeš, Cihlář, Bambula. Trenér: Jiří Režnar.