Trenéři AZetu začlenili do sestavy několik dorostenců a dalších mladíků, kteří mohli nasbírat větší minutáž, než jaké se jim dostalo během sezony.

Úvod utkání patřil Havířovu, ale ze své aktivity nevytěžil nic a byli to domácí, kdo na konci třetiny skóroval.

Havířov se pokoušel v přesilovce srovnat, zase neuspěl a ani pokračující tlak ovoce nepřinesl. Litoměřice se z tlaku vymanily, přidaly druhý gól a nasměrovaly se k výhře.

Jejich vedení korigoval ve 35. minutě Gřeš, to však bylo ze strany Havířova vše.

„V omlazené sestavě jsme se pokoušeli překvapit a podali jsme docela dobrý výkon. Dorostenci se s tím velice slušně srovnali. Jsem rád, že je vidět, že máme v Havířově dobrou práci s mládeží a že kluci do toho budou moct časem zasáhnout. Zápas jako takový byl normální, my jsme ho vyšroubovali až do power play. Scházelo více štěstí, možná šikovnosti v dorážkách. Někdy jsme nestáli tam, kde jsme měli stát. Ale herní výkon byl dobrý, nemůžu být nespokojen," hodnotil utkání hlavní trenér Havířova Martin Janeček.

Stadion Litoměřice – AZ Havířov 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 16. Sýkora (Plášil, Miškář), 28. Hanták (Kopta) – 35. Gřeš (Potočný). Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil. Vyloučení: 3:1. Bez využití. Diváci: 410.

Havířov: K. Šimeček – Holomek, Chroboček, Krisl, Mrowiec, Dudek, L. Doudera, Petran, Ševěček – Kalus, Hlinka, Kanko – Bambula, Maruna, Dvořáček – Kurovský, Pořízek, Pawliczek – Gřeš, Potočný, L. Bednář. Trenéři: Janeček a Rimmel.