„Sice jsme prohráli, ale náš výkon měl druholigové parametry. Vsetín potvrdil, že je na špici právem, nicméně jsme mu byli vyrovnaným soupeřem, a to potěší," líbilo se Sedlákovi herní představení jeho týmu.

Zápas měl od začátku slušné tempo, důraz. „Bruslilo se, střílelo. My jsme trochu nezvládli začátek, ale pořád to bylo hratelné. Podle mě rozhodla naše chyba za stavu 1:3, kdy jsme měli přesilovku, ale hosté nám z brejku dali na 1:4 a zase odskočili. V té době jsme je přehrávali a věřím tomu, že kdyby se nám v přesilovce povedlo snížit, že bychom i zabodovali," zalitoval kouč SK.

Ale nevadí, herní kvalita posíleného týmu jde evidentně nahoru. „Zatím to byl náš nejpovedenější domácí zápas. Teď před sebou máme další dvě domácí utkání, z nichž bychom mohli udělat třeba čtyři body. Soupeři nejsou nejslabší, ale věřím, že na to už kvalitu máme," je Sedlák optimista.

SK Karviná – VHK Vsetín 2:5 (0:1, 0:2, 2:2)

Branky a nahrávky: 46. Deutch (Foltyn, Luka), 58. M. Kasperlík (Luka) – 10. Kývala (Daněk, Štedrý), 21. Vaněk, 29. Kubo (Slováček), 50. Kolařík, 53. Kolařík (Báchor). Rozhodčí: Fiala – Ganger, Konvička. Vyloučení: 6:8. Oslabení: 0:2. Diváci: 227.

Karviná: Vrba – Deutsch, Vydra, Hoďa, Jaroch, Milch, Mládenka, Zamecznik, Čintala – Luka, Szajter, M. Kaseprlík – Holý, O. Kasperlík, Juhász – Opravil, Foltýn, Malík – Barnošák, Dýrr, Zakuťanský. Trenér: Roman Sedlák.