Jeho současní svěřenci z SK Karviná dokázali zvítězit 5:4 a dotáhli se na svého soupeře v tabulce. „Myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Rychle jsme vedli 2:0 a vlastně vedli neustále. Soupeř jen dotahoval," pochválil Sedlák svůj tým za výkon.

Mohl už po třech zápasech absence využít služeb zkušeného Luky a bylo to znát. Kromě toho měli Karvinští k dispozici beka Čintalu z Frýdku-Místku a útočníka Jaroše z Třince.

Slibně se také rozvíjí spolupráce se sousedním Havířovem. „Bude nám posílat nějaké hráče, především mladí kluci z juniorky Vyčesaný a Křibík by měli hrávat," informuje Sedlák, jemuž se tak formuje mančaft. „Posilujeme a už to nějak vypadá, takže se snad brzy chytíme a vyhoupneme se v tabulce výše," doufá.

Bobři Valašské Meziříčí – SK Karviná 4:5 (2:2, 2:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 16. D. Varga (Martiník, Šimek), 19. Sprušil, 27. Slovák (Randýsek), 39. Gulda (Slovák, Kuchta) – 5. Szajter (Luka, Vydra), 6. Opravil (Foltýn), 27. Vydra (Szajter), 30. Jaroš (Juhasz), 49. Deutsch (Szajter). Rozhodčí: Slavka – Blaha, Wesley.

Karviná: Vrba (27. Volf) – Deutsch, Vydra, Milch (30. Hoďa), Jaroch, Mládenka (30. Čintala), Zamecznik – Luka, Szajter, M. Kaseprlík – Holý, Jaroš, Juhász – Opravil, Foltýn, Vyčesaný – Křibík, Dýrr, Zakuťanský. Trenér: Roman Sedlák.