Po celý ročník udržoval svůj tým na příčkách zaručující boje v play off, ve kterém AZ nakonec pořádně zatopili favorizovaným Českým Budějovicím. Režnar byl v anketě pořádané portálem Hokej.cz, v níž hlasují sportovní manažeři všech prvoligových klubů, po zásluze vyhlášen nejlepším trenérem sezony.

„Takové ocenění potěší každého. Nutno říct, že to je zásluha všech okolo, tedy realizačního týmu, vedení a hlavně hráčů. Týmu patří velký dík, kluci přijali filozofii, se kterou jsem přišel, a našli jsme společnou řeč,“ uvedl spokojeně Režnar.

Adriel Ba Loua bude bavit karvinské fanoušky svým uměním dál.
Adriel Ba Loua karvinským hráčem

Devětapadesátiletý trenér, jenž do Havířova přišel v průběhu sezony 2017/18, se nyní se svými svěřenci chystá na další ročník. V tom AZ znovu čeká náročná šichta, tým totiž opět prošel velkou obměnou.

„Parta, která tady byla loni, se buduje zase od začátku. Odešel nám základní kámen týmu brankář Ondra Bláha, obránci, kteří hrávali v základu, i výrazní útočníci,“ vypočítává Režnar.

Havířov však získal nového brankáře Aleše Stezku či kanadského beka Scotta Priera. „Tým doplníme mládím a zodpovědností. Strach nemám, jádro zůstalo. Je tady Honza Maruna, Filip Seman, Kuba Kotala a přidají se Kuba Matai, Lukáš Bednář či Radek Pořízek. Jsou to hráči hladoví po hokeji, chtějí se ukázat a prosadit výše,“ dodal bývalý kouč Znojma, Šumperku či Mladé Boleslavi.

Daniel Stropek už se může připravovat s Karvinou.
Sokolovský Stropek zaujal po jedné sezoně. Už je v Karviné
Dotřiďovací linka Technických služeb Havířov.
Havířovští dnes založí odpadovou akciovku