Dvě třetiny bylo utkání zcela vyrovnané, mírně navrch měli domácí, ale neproměnili celou řadu šancí. Hostům citelně chyběl Marek Ivan, tvůrce frýdecké hry.

Roman Sedlák (trenér Karviné): „Konečně jsme to urvali, ale ty nervy! V pasáži, kdy to bylo hodně vyrovnané, jsme mohli soupeři odskočit na větší brankový rozdíl, nepovedlo se. Pak zase v dramatickém závěru pustíme soupeře do power play a dvakrát zbytečně způsobíme zakázané uvolnění, takže soupeř má pořád šanci vyrovnat. To jsou ty chybějící zkušenosti, které náš mladý tým prostě nemá. Ale vítězství je nesmírně cenné, odpoutali jsme se z posledního místa, to může hrát nějakou roli. Nikomu psychicky neprospívá, když trčí na chvostu tabulky. Těší nás, že jsme to zvládli bez Luky a Gracy."

SK Karviná – HC Frýdek-Místek 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. M. Kasperlík, 20. Zakuťanský (Holý), 50. Szajter (Deutsch, Vydra) – 15. Mach (Slovák, O. Sluštík), 59. Samiec (Lipina, Teper). Rozhodčí: Škach – Ganger, Konvička. Vyloučení: 11:10. Využití: 2:1. Diváci: 187.

Karviná: Volf – Deutsch, Vydra, Hoďa, Jaroch, Milch, Zamecznik – Szajter, O. Kasperlík, M. Kasperlík – Holý, Zakuťanský, Juhász – Opravil, Foltýn, Štěpánek – Vyčesaný. Trenér: Roman Sedlák.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.