„Situace není vážná, ta je přímo kritická. Byť jsme hráli naposledy doma s Porubou naprosto vyrovnaný duel a tabulkový rozdíl nebyl vůbec vidět, body nám to nepřineslo. Musíme se soustředit na další zápasy, bude zapotřebí bodovat hlavně proti Frýdku a Valmezu, ale nevím nevím. Moc kol už nezbývá," uvažuje karvinský trenér Tomáš Výtisk.

Domácí proti Porubě dokázali srovnat z 0:2 na 2:2, ale chyby a neproměňování šancí je dovedly k další porážce. „Tohle nás provází celou sezonu. Musíme holt zabrat ve středu doma proti Hodonínu. Teď už se počítá každý bod," podotkl Výtisk.

SK Karviná – RT Torax Poruba 3:5 (0:2, 2:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 23. Foltyn (M. Kasperlík), 27. Ballner (Vyčesaný), 47. Čintala (Kasperlík) – 15. Hulva (Červenka, Vrána), 16. Zachar (Krayzel, Vajda), 33. Krayzel (Červenka, Peslar), 40. Zachar (Krayzel, Killnar), 53. Červenka (Vrána).

Karviná: Gleich – Vydra, Hoďa, Deutsch, Zamecznik, Milch, Čintala, Jaroch, Fišera – Luka, Szjater, M. Kasperlík – Juhász, O. Kasperlík, Opravil – Vyčesaný, Chomič, Foltyn – Dýrr, Ballner, Malík.