Utkání hvězd se tradičně každoročně hrává v kanadsko-americké NHL a jedná se o atraktivní show pro diváky, které se účastní nejlepší hráči napříč ligou. Ale aby se něco podobného konalo v rámci čtvrté nejvyšší soutěže v Česku? Něco nevídaného!

V Českém Těšíně se proti sobě utkají týmy Východu a Západu a po vzoru NHL nebudou chybět ani dovednostní soutěže, jako střelba na terč, rychlost bruslení a tvrdost střelby. Jejich kvalifikace začne v 14.30 hodin, a vyvrcholení pak mezi třetinami samotného utkání, které začne v 17 hodin. Hrát se bude klasicky na třikrát 20 minut.

Pánáček a pivo. Častý obrázek hospod.
Exkluzivní anketa: Čtvrtina Čechů by dovolila řídit pod vlivem alkoholu

Tým Západu bude složený z hráčů Krnova, Rožnova pod Radhoštěm, Nového Jičína B, Studénky a Bohumína. Za výběr Východu si naopak zahrají hokejisté týmů Frýdku-Místku B, Karviné, Orlové a Českého Těšína. 

„Nejen pro samotné hokejisty, ale i pro diváky, kteří na stadion v sobotu dorazí, chystáme doprovodný program. Tímto všechny samozřejmě k nám zveme,“ řekl šéf českotěšínského klubu a zároveň také hrající trenér mužstva Východu, Petr Malíř.

Nominace hráčů týmu ZÁPAD
Brankáři: Jan Baldik (Studénka), Tomáš Kohn (Nový Jičín B).
Hráči: Pavel Michálek, Tomáš Polok, Patrik Mosler, Josef Tichý (všichni Krnov), Marek Ivan, Zdeněk Pavelek, Miroslav Javín, Petr Prokop (všichni Bohumín), Martin Kroupa, Patrik Cvečka, Tomáš Holý, Robert Skopal (všichni Rožnov p. R.), Martin Andrýsek, Martin Štěpják, Michael Chvostek, Dušan Pelikán (všichni Nový Jičín B), Jan Sluštík, Petr Slovák, Marek Tomášek, Miroslav Pokorný mladší (všichni Studénka).
Trenéry mužstva jsou Jaroslav Fleischman z Nového Jičína a Miroslav Pokorný starší ze Studénky. Vedoucím týmu je pak Milan Bobák ze Studénky.

Nominace hráčů týmu VÝCHOD
Brankáři: Jakub Ovčaři (Karviná), Ondřej Horváth (Frýdek-Místek B).
Hráči: Martin Valíček, Adam Valíček, Radim Vančo-Minařík, Tomáš Mičulka, Ondřej Fiala (všichni Frýdek-Místek B), Martin Piecha, Tomáš Foltýn, Marek Haas, Petr Malíř, Ondřej Pniok (všichni Český Těšín), Zdeněk Deutsch, Jakub Juhász, Ondřej Kasperlík, Tomáš Malík, Kryštof Fejko (všichni Karviná), Filip Štefanka, Marek Zientek, Vít Grepl, Michal Zakuťanský a Ludvík Petrák (všichni Orlová).
Trenéry mužstva jsou Petr Bolek z Karviné a Stanislav Symon z pořádajícího Českého Těšína. Vedoucím celku je Karel Malíř z Českého Těšína.