Cílem akce bylo dopřát divákům nevšední zážitek, aby krajskou ligu nebrali zase tak vážně, a hráčům samotným zase možnost zažít kulisu něčeho většího, než je běžný zápas soutěže.

Nutno dodat, že se organizátoři opravdu snažili. Svaz přispěl na pěkné dresy, další sponzoři a město na led a ceny pro hráče i diváky. „Pokud se akce bude městu a našim partnerům líbit, rádi bychom v tom pokračovali dál. Hokej v Těšíně má podle mě budoucnost,“ podotkl směrem k nejbližším letům Petr Malíř.

Svědčí o tom i kvalitní návštěvy a dobrá kulisa na zápasech místních Vlků. Lidé si kupují dresy, čepice a šály s logem klubu, atmosféra kolem hokejového dění v Těšíně je veskrze pozitivní.

Utkání hvězd krajské ligy Moravskoslezského kraje v Českém Těšíně.Zdroj: Tadeáš Bednarz

Když Malíř před čtyřmi lety českotěšínský hokejový projekt rozjížděl, sám takový zájem nečekal. Našel zde ale zdravé podhoubí. „Letos na finále jsme měli vyprodáno. Máme tady jeden z nejmenších, zato útulných zimáčků, takže když se lidé sejdou, je plno a parádní atmosféra. Proto má smysl hokej ve městě dělat. Chceme jej dál popularizovat. Snad se najdou časem i další partneři z Těšína a okolí, kteří by na zdejší hokej chtěli přispět,“ vyjádřil své přání.

Ohlasy na utkání hvězd, které Těšín v sobotu hostil, měl jen kladné. „Líbilo se to. Udělali jsme to podle vzoru NHL, tedy i s dovednostními soutěžemi, sranda zápasem. Musím říct, že další kluby se na ten nápad tvářily vstřícně, nezúčastnil se jen Horní Benešov, ale každý tým nominoval čtyři nebo pět hráčů a všichni si to užili. Nějací diváci také dorazili, tak snad se to líbilo,“ zakončil.

Utkání hvězd krajské ligy Moravskoslezského kraje v Českém Těšíně.
Utkání hvězd v krajské lize? Není problém
Havířov trápí marodka. Poslední dobou moc neboduje.
Oslabená sestava AZetu nestačila