Tibor je na dně. Každé jeho rozhodnutí ho vede ke stále větší katastrofě, až do bodu, kdy se rozhodne ukončit svůj život. Shodou okolností mu jeho čin překazí Kristýna, která je jeho přesným opakem.

Evžen Hofmann
Dlouholetou zkušenost skrz Kryštof sází Hofmann na mladé naděje i zralé tvůrce

Postupně mu začne vysvětlovat, proč žije život, jaký žije. Ukáže mu principy sebehodnoty, víry, a především odpovědnosti za každý krok, který Tibor v životě činí. Především mu však pomůže najít jeho potenciál a naučí ho, jak tento potenciál rozvíjet. Tibor začne posouvat hranice toho, o čem si myslí, že je v jeho životě možné.

Zdroj: Youtube

To je obsah knihy Lubomíra Kirmana z Rychvaldu. Jde o prvotinu multitalentovaného autora, který například tvoří i obrazy z přírodních materiálů, vyrábí originální hodiny…

Obora Hukvaldy.  Ilustrační foto.
Obora Hukvaldy se opět otevře pro veřejnost. Zvířata si zatím užívala klidu

„Ve spolupráci s nakladatelstvím Pointa jsme se dohodli pro začátek na střízlivější strategii. S menším nákladem a jenom základními režijními náklady. Je to proto, aby kampaň byla nakonec úspěšná. Vylepšit se to dá vždycky. Minimální částka, kterou je potřeba získat, je 62 tisíc korun,“ přibližuje Kirman - více o projektu se dočtete zde.

Jak autor sám říká, že kniha pojednává o odvaze, touze a životní síle, která může inspirovat každého, kdo chce v životě něco změnit. Sám si tím prošel a do díla tak promlouvá vlastními zkušenostmi.