deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Michal Dvořák

Šéfeditor pro severní a východní Čechy

archiv Michala Dvořáka

Dříve jsem pracoval jako ranní moderátor v soukromém rádiu, reportér a zástupce šéfredaktorky v magazínu Koktejl, šéfredaktor časopisu Koktejl Extra, editor v 5plus2 a nyní jsem editorem Deníku pro oblast severních Čech.

archiv Michala Dvořáka

Narodil jsem se v Příbrami, za studiemi jsem odešel do Ústí, usadil jsem se v Teplicích. Nejvíce mě ale láká venkov, spoustu času proto trávím na chalupě, kde mohu nerušeně sekat trávu, kontrolovat hladinu septiku a vystavovat se slunci. Kde můžu běhat po lesích a klábosit se sousedy.

archiv Michala Dvořáka

Když nemám po práci hlavu zahlcenou texty, pouštím se do psaní. Jelikož mám malé děti, prýští ze mě pohádky, a to pro tisk i rozhlas. Až budou děti větší, třeba dojde i na literaturu méně náročnou.

archiv Michala Dvořáka

A když zbyde pár chvil, chápu se paliček a usedám ke škopkům, abych si zafunkoval se svými oblíbenými kapelami. Zatím však jen prostřednictvím sluchátek...
  

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: