Nehoda byla ohlášena chvíli po 19. hodině. Podle informací dopravní policie došlo ke střetu motocyklu s traktorem. Lidé z místa volali na tísňovou linku, že stav motocyklisty je velmi vážný a je v bezvědomí.

Místo tragické dopravní nehody.

Na místo vyjela záchranka a z Ostravy vzlétl vrtulník. 38letému muži však už nebylo pomoci. Při střetu se zemědělským strojem utrpěl těžká zranění. Záchranáři mohli po příjezdu už pouze konstatovat úmrtí. 

"Osmatřicetiletý motocyklista nejevil v okamžiku příletu vrtulníku Letecké záchranné služby žádné známky života. Při střetu s traktorem utrpěl poranění hlavy, která byla neslučitelná se životem a podlehl jim bezprostředně po nehodě. Posádka záchranné služby už muži nemohla pomoci a zasahující lékař byl nucen konstatovat jeho smrt," informoval mluvčí Záchranné služby MSK Lukáš Humpl. 

Místo tragické dopravní nehody.

Podle informací z místa tragické nehody měl jet motocyklista bez ochranné přilby. I to prověřují policisté.

"Řidič motocyklu zn. Yamaha z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměrného (odbočovacího) jízdního pruhu a narazil do pravého zadního kola traktoru zn. Case IH CVX. 46letý traktorista se snažil střetu zabránit strhnutím řízení a prudkým bržděním, bohužel střetu již nezabránil. Motorkář utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem, a na místě zemřel. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 90 tisíc korun. U řidiče traktoru nebyl zjištěn alkohol. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Vyšetřování si převzala služba kriminální policie a vyšetřování. Podle informací z místa nehody, motorkář neměl přilbu. Od začátku letošního roku je motorkář v pořadí již třetí obětí dopravní nehody se smrtelnými následky na Karvinsku," řekla policejní mluvčí Zlatuše Viačková. 

Místo tragické dopravní nehody.