Nehoda se stala o půl sedmé v křižovatce u přemostění Těrlické přehrady. K místu okamžitě po oznámení vyjela záchranka z Havířova a policisté. 

"Na silnici I. třídy, v prostoru křižovatky Těšínské a Třinecké ulice došlo ke smrtelné dopravní nehodě mezi cyklistkou a vozidlem. Cyklistka (53 let) jela ve směru od Havířova. Řidič osobního vozidla Škoda Octavia (36 let) jel od Hradiště. Ze zatím nepotvrzených zjištění řidič zřejmě cyklistce nedal přednost a srazil ji. Alkohol u řidiče byl vyloučen dechovou zkouškou. Žena utrpěla velmi vážná zranění. I přes veškerou snahu záchranářů se ženu nepodařilo oživit a ještě na místě zemřela. Průjezd místem dopravní nehody je řízen policisty. Na místě je policejní intervent, který poskytuje psychologickou pomoc blízkým," sdělila k nehodě policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Komisař zahájil úkony trestního řízení přečinu usmrcení z nedbalosti. Pro řádné objasnění tragické nehody jsou důležité další informace případných svědků.

"Žádáme řidiče, kteří v době nehody projížděli místem, aby se neprodleně přihlásili. Případně nám pomůžou i záběry z vozidel. Nehodu šetří komisař Služby kriminální policie a vyšetřování Havířov por. Bc. Zdeněk Volek, tel. 596 805 519 nebo 974 744 459. K dispozici je nepřetržitě i bezplatná linka 158. Nehoda se stala v úterý 11. září 2018 v 06:27 hod. v obci Těrlicko na silnici II. třídy číslo 474," uvedla mluvčí. 

Pavel Maslák na autogramiádě k propagaci městského běhu Havířovem pod názvem Havířovská desítka.
Pavel Maslák opět doma. Přijel podpořit Havířovskou desítku