Policejní hlídka se v neděli odpoledne snažila zastavit bílý vůz Hyundai, který projížděl po ulici Centrum ve směru k ulici Stonavská. A to pomocí výstražného světelného i zvukového zařízení řidiče vyzvat k zastavení. Řidič však na pokyn nereagoval.

„Naopak zvýšil rychlost, v jízdě pokračoval po chodníku, nato se vrátil zpět na silnici a dál ujížděl v protisměrném jízdním pruhu ve směru na Stonavu. Během jízdy náhle odbočil na ulici Červená a pokračoval na ulici Na Pasekách. Vlivem nepřizpůsobení rychlosti vyjel mimo silnici. Nejprve u okraje silnice narazil do betonových sloupků a následně do kovového oplocení pozemku. Po kolizi řidič se dal na útěk. Opět na výzvy nereagoval, proto policisté použili donucovací prostředek v podobě střelné zbraně,“ popsala zákrok mluvíč policie Zlatuše Viačková.

Lustrací poté policisté zjistili, že muž nevlastní řidičské oprávnění.

„Zkouška na přítomnost alkoholu vyšla u řidiče negativně, avšak test a lékařské vyšetření na přítomnost omamných látek zadržený řidič odmítl,“ dodala.

Škoda na byla předběžně vyčíslena škoda na 50 tisíc korun. Na poškozených sloupcích a oplocení je škoda 20 tisíc korun.

V neděli se řidič bílého vozu zn. Hyundai snažil ujet policistům. Nakonec havaroval a hned poté se snažil z místa nehody utéct.Zdroj: PČR

Revize plynového kotle. Ilustrační foto.
Město Bohumín přispěje lidem na výměnu plynového kotle
Demonstrace za záchranu nemocnice v Orlové na Karvinsku před zasedáním krajského zastupitelstva.
Krajský úřad zažije další demonstraci zaměstnanců orlovské nemocnice
Odstraňování následků škod silného větru v Ostravě, březen 2019.
Vichr vyvracel stromy, ničil střechy a „bral“ lidem elektřinu