V kategorii školní mládeže čekal Dominik Zemánek (do 48 kg) na zápas marně. Neměl ve své váze soupeře, a tak odpočíval na lavičce a fandil kolegům.

Alexandr Illek (do 60 kg) bojoval ve svém třetím zápase a opět odešel z ringu neporažen. Tentokrát se střetl s havířovským Fiedorem. Tvrdé, ale férové utkání skončilo na body ve prospěch karvinského borce.

Alexandr Illek vyhrál i své třetí utkání.Zdroj: Baník Karviná

Kategorie kadetů přinesla strhující okamžiky v utkání karvinského Daniela Mikušťáka (do 82 kg), který dokázal porazit na body 134 kilo vážícího obra Trochtu z Křelova. „Trochu jsem váhal, zda do tohoto souboje Danka vůbec pustit, jenže v kadetech se boxuje supertěžká váha už od osmdesáti kilo výše," popisoval trenér karvinských boxerů Roman Nevrla.

Nakonec měl slovo i sám Mikušťák. „Daniel je boxer, který se nezalekne snad ničeho. Sám chtěl do ringu. Letos už vybojoval úctyhodný počet osmnácti zápasů a pouze v jednom z nich prohrál," přiblížil Nevrla skvělou Mikušťákovu bilanci.

A karvinský talent nezaváhal ani tentokrát. Skvělou prací nohama nedal soupeři žádnou šanci a drtivými údery jej trpělivě likvidoval. „Bylo to opravdu jeho parádní číslo," uznal Nevrla poté, co si technicky vybavený Mikušťák „dotancoval" k vítězství.

Junior Petr Orlovský (84 kg) neměl ve své kategorii soupeře, a tak si to v ringu rozdal s mužem, a to Dráserem z Křelova. Petr chtěl vyhrát až moc, a proto zvolil taktiku, start - cíl. Bez ustání zasypával soka tvrdými sériemi úderů celá tři kola a o vítězi nemohlo být pochyb. Orlovský zvítězil na body více než jednoznačně.

Junior Petr Orlovský vyhrál souboj s Dráserem.Zdroj: Baník Karviná

Pozdě odpoledne se pak ještě v Krnově konal skvělý galavečer bojových umění, na který odjel z Baníku Tobias Lesy (váha do 67 kg). Těžká, až vysilující bitva s domácím Zdeňkem Pavlíkem skončila na body ve prospěch karvinského boxera. Tobias dokonce poslal svého soupeře už v úvodním kole do počítání!