Dres frýdeckého Pepina, které má za sebou bídný ročník, bude totiž v nové sezoně oblékat vedle Radima Chudoby i Tomáš Mlotek (ročník 1994), který do Frýdku-Místku přichází právě z Hranic, kde působil poslední dva roky. „Věřím, že si s kluky sedneme a sezona bude lepší než ta minulá,“ říká nová frýdecká spojka.

Mlotek ve Frýdku-Místku už rok bydlí, a i proto se dohodl na smlouvě s Pepinem. „Chtěl jsem hrát v místě svého bydliště,“ uvedl házenkář, který řadu svých nových spoluhráčů dobře zná. „S většinou se už znám z dřívějšího působení v lize, s mladšími hráči se pomalu poznávám, takže to nebyl problém. Kluci mě přijali v pohodě,“ dodal.

Nová frýdecká posila je v civilním povolání vojákem, i proto před časem skončil v Baníku a šel do Hranic. Spojit tuto práci s házenou totiž není jen tak. „V Hranicích jsem měl největší problém skloubit čas práce a házené. Je to těžké, především časově, ale dokud to jde, rád budu hrát dále,“ říká Mlotek, který by měl v příští sezoně patřit k jednomu z lídrů frýdecko-místeckého týmu.

Jan Zbránek opouští Karvinou a míří do Hranic.
Házenkářům Karviné odešel i Zbránek. Mají ale nového partnera, Zámeček Petrovice
Radim Chudoba se stěhuje z Karviné do Frýdku-Místku.
Pikantní přestup. Radim Chudoba zamířil z Karviné do Frýdku-Místku