Soupeř je atraktivní nejen předváděnou hrou, ale také tím, že s týmem cestuje vždy početná enkláva jeho fanoušků, kteří dovedou vytvořit hlavně na domácích zápasech v hledišti malé peklo. I přesto, že se jich tentokrát v Havířově neukázalo tolik, byla atmosféra utkání fantastická.

Také zápas se odehrál ve vysokém tempu, šance střídala šanci. Slávisté věděli, že je nečeká lehký úkol, ale zodpovědně bránili a podnikali nebezpečné brejky.

„Šance na obou stranách se rodily velmi těžce. Hosté hrozili ze standardních situací, kdy takřka každý roh či aut nastřelovali na zadní tyč, kde již nabíhali útočníci. Naštěstí jsme si s tím jakž takž poradili," komentoval průběh prvního dějství trenér domácích Tomáš Hladík.

Každý tým dokázal překonat soupeřova gólmana dvakrát, víc už nestihl. „Hra se přelévala nahoru dolů, byl to pohledný zápas. Tišnov je velmi dobrým soupeřem a remíza je spravedlivá. Pomohla nám i výborná atmosféra, v takové ze sebe hráči obvykle vydají maximum," dodal Hladík.

Slávie Havířov – Květnice Tišnov 2:2 (1:1)

Branky a nahrávky: 8. Zika (Maleňák), 26. J. Michalík (Maleňák).
Havířov: D. Michalík – Stachel, Dorozlo, Ganaj, Bury – Maleňák, J. Michalík, Stebel, Zika.


Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.