„Zase jsme nezvládli závěr, stejně jako proti Plzni, Dukle, Lovosicím nebo Litovli. Nasekali jsme tam hromadu technických chyb a ztratili výhru. Ty závěry nám nejdou, ale nemusíme házet flintu do žita. Výkon byl povzbuzením do zbytku základní části," poznamenal trenér Karviné Jaroslav Hudeček.

Domácí kouč Andrej Titkov nebyl spokojen: „Z naší strany to byl zápas promarněných šancí. Byli jsme velmi nedisciplinovaní. Jsem rád, že v závěru utkání se hráči dokázali vzchopit a vybojovat alespoň bod. Ale je to málo."

Baníkovci vedli v závěru 24:20, když dobře chytal Lefan, ale domácí se v posledních minutách vzchopili a dokázali srovnat krok.

KP Brno – Baník OKD Karviná 27:27 (13:13)

Nejvíce branek: Dostalík, Mičola po 6, Aspiridis 6/2 - Ivkovič 10/2, Veřmiřovský 5/1, Jan Užek 4. Rozhodčí: Nezbeda, Zelenka. Sedmimetrové hody: 4/4:3/3. Vyloučení: 7:6. Diváci: 630.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.