Družstvo Bystřice posílilo do jarní části o bývalé vynikající extraligové hráčky a jeho herní projev i výkon neskutečně vzrostl. „V průběhu prvního poločasu nás domácí doslova smetly z palubovky," uznal karvinský trenér Jaroslav Hudeček, který ženám vypomáhá při koučinku i samotném trénování.

Hanačkám se dařila střelba a v poločase vedly vysokým rozdílem 19:8. „Naše mladé družstvo se drželo jen prvních deset minut, pak se naše hra sesypala jako domeček z karet a soupeři si na hřišti dělal, co chtěl," přiblížil Hudeček.

V poločasové přestávce si děvčata vyříkala zásadní chyby, uklidnila se a do druhé půle nastoupila jako vyměněná. „Jo, ten druhý poločas už šel. I přes herní výpadky jsme ho vyhráli 15:13. Velkou zásluhu na tom měla brankářka Hanka Provázková, která předvedla celou řadu vynikajících zákroků a dvě chycené sedmičky," doplnil Hudeček.

SK Velká Bystřice – Sokol Karviná 32:23 (19:8)

Karviná: Fridrichová, Provázková – Pawlasová 1, Poláchová 3, Staniczková 2, Baronová 9/5, Kresačová, Koniuchová 2, Jaňurková 1, Koudelková 2, Polehlová.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nemusí zveřejňovat celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si tak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.