Prior UP Olomouc – Sokol Karviná 22:21 (11:10)

Na Hanou nemohl odcestovat trenér Jaroslav Hudeček, což hráčkám neprospělo. „Škoda, že tam nebyl, za porážku si můžeme samy. Zpackaly jsme to. Olomouc hrála úplně jinak než předtím u nás. Bylo vidět, že má respekt. Jenže jsme toho nevyužily," litovala promarněné šance zkušená Olga Klosová, zastoupivší pro toto utkání trenéra Hudečka.

Sokolkám scházela zkušená Remetančíková, ale zbytek týmu se semknul a srdnatě bojoval o další výhru, kterou by přiřadil k předchozím sedmi. „Suprově nám zachytala brankářka Ivča Fridrichová, bohužel jsme toho nedokázaly využít v útoku, ani ji podpořit dobrou obranou. Kdybychom proměnily půlku toho, co jsme si v Olomouci vytvořily, musely jsme vyhrát," ohlížela se za smolným zápasem Klosová.

Rozhodčí: Macharáček, Smékal. Sedmičky: 5:2. Vyloučení: 3:5. Diváci: 54.

Karviná: Fridrichová, Provázková – Polehlová 2, Ulmonová, Koudelková, Klosová 9/2, Hudečková 3, Adamusová, Šulcová, Baronová, Kovářová, Poláchová 6, Synková 1.

Sokol Karviná – Tatran Bohunice 19:30 (7:16)

Karviňanky se celý týden připravovaly na souhru brněnského celku, na jeho kombinace, ovšem v zápase se jim nedařilo plnit skoro nic. „Byl to totální kolaps. Kdybych měl někoho pochválit, pokud to vůbec jde, tak to byly ty tři nejzkušenější (Kovářová, Klosová, Hudečková – pozn. aut.) a zbytek byl takový kompars. Holky odehrály utkání bez zájmu, nebyla tam bojovnost, nebyla tam agresivita, ba snad ani vůle uspět, což mě zaráží hlavně proto, že tým hraje špici tabulky. Dneska mi to přišlo, jako by se holky dostavily na zápas s tím, že ho jenom tak odehrají a mohou jít domů. Jsem opravdu hodně zklamán," líčil své pocity bezprostředně po zápase trenér družstva Jaroslav Hudeček.

Rozhodčí: Mohyla, Horalík. Sedmičky: 4:2. Vyloučení: 2:4. ČK: Fridrichová (K). Diváci: 97.

Karviná: Provázková, Fridrichová – Kovářová 6, Hudečková 2, Klosová 9/4, Poláchová, Synková, Baronová, Šulcová, Adamusová 2, Pawlasová, Koudelková, Ulmonová, Polehlová. Trenér: Jaroslav Hudeček.