Sokol Karviná – Tesla Pardubice 92:86 (45:32)

Karvinští hráči naskočili do utkání patřičně nažhavení a odhodlaní konečně vyhrát. Skvělý výkon podali Šeda s Číšeckým, ale i nové posily z Olomouce – Jílek (výborné vniky a šestky) a Koukol (výborná rozehra a finální přihrávky).

„Vítězství je to pro nás velmi cenné, neboť nejen, že je vůbec první v nové sezoně, ale navíc jsme na něj dosáhli i bez zraněných Uherce, Dittricha a Stiborka," upozornil Hamrus.

Karviná: Šeda 31, Číšecký 29, Jílek 12, Hubáček 8, Koukol 5, Šíma 4, Morys 3, Hašek, Štěpánek, Lachnit, Orlewski, Krutina.

Sokol Karviná – SAM BŠM Brno 80:63 (40:29)

Karvinští, povzbuzeni předchozí výhrou, podali znovu velmi dobrý výkon. Zataženou osobní obranou nedovolili Brňanům moc prostoru v útočných kombinacích a vyhráli opět. Individuálně se zaskvěl Číšecký (vniky, šestky 14/11, zisky míčů), Šeda (14 obranných doskoků, trojky 75%) a na rozehrávce opět Filip Koukol z Olomouce (asistence). V závěru posbíral několik důležitých útočných doskoků Dominik Šíma. „Tentokrát jsme se vyvarovali hluchých pasáží, takže jsme měli vlastně celý zápas pod kontrolou," pochvaloval si Hamrus.

Karviná: Číšecký 26, Šeda 21, Šíma 17, Hubáček 7, Koukol 7, Štěpánek 2, Morys, Jílek, Lachnit, Hašek, Orlewski, Krutina. Trenéři: Roman Hamrus a Petr Šupol.


#flash|https://g.denik.cz/73/83/denik_tisk.swf|500|115|denik_tisk#