Že by se pro Havířovany rodila nová noční můra? „Neřekl bych, že by to měla být naše noční můra, spíš to bylo o přístupu našich hráčů. Ten by se měl diametrálně změnit, pokud se chceme v extralize prezentovat nějakým důstojným způsobem," neskrýval po zápase zklamání trenér Havířova Ján Hukel.

Nevymlouval se ani na to, že Jambor měl žaludeční problémy, a tak nehrál celý zápas, neboť jen prostřídával. Úderník Klosterman zase kvůli bolestem mezi lopatkami celý týden netrénoval, a na jeho herním projevu to bylo vidět. Útočná síla domácích tak byla značně oslabena.

SKV Havířov – Volejbal Brno 0:3 (-13, -22, -16)

Havířov: Jambor, Klosterman, David, Šoltys, Neusser, Smith, libero Dohnal – Kořistka, Holiš, Kutal, Pospíšil, Vičar. Trenér: Ján Hukel.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.