Starší dorostenci už prohrávají i v Ostravě a jsou na hony vzdáleni medailovým pozicím. Zato svěřenci Petra Laclavika z řad mladšího dorostu stále vyhrávají a v čele tabulky již mají tříbodový náskok, protože soupeři se nevyvarují občasným zakolísáním.

I. liga staršího dorostu: Sokol Ostrava – HCB Karviná 22:21 (14:11)

I když má tým staršího dorostu nemocné a zraněné hráče, s Ostravou by si ke vší úctě k soupeři měl poradit. Ta je v tabulce na dolních místech, ale baníkovci už tam pomalu směřují taky.

V Ostravě hráli překvapivě neurovnaně a dopouštěli se hrubých chyb. Jako by zapomněli to, co předváděli v minulých sezonách v mladších kategoriích, kde hráli velmi dobře. Ve druhém poločase se zlepšili, ovšem na vítězství to nestačilo. Dokonce ani na nuzný bod.

Rozhodčí: Horalík, Kosa. Vyloučení: 4:3. Sedmimetrové hody: 4/4:2/2.

Karviná: Nolč, Bonček, Vajda – Šťastný 5, Jochman, Drzyzga, Čavrnoch 1, Vaňko 2/1, Marušík 1, Husár 1, Valúch 3/1, Borys 8. Trenér: Jaroslav Dorotík.

I. liga mladšího dorostu: Sokol Ostrava – HCB OKD Karviná 16:24 (10:11)

Domácí v prvním poločase ještě drželi s hosty krok, protože hráli odvážně a vycházelo jim to. Po změně stran se vítězové zlepšili v kombinaci a také střelba byla o dost přesnější.

Najednou domácí přestali stíhat a jen sledovali příval branek ve své síti. Nejlepším střelcem Karviné byl tentokrát Zuzánek, který se radoval sedmkrát.

Rozhodčí: Kosa, Horalík. Vyloučení: 3:3. Sedmimetrové hody: 0:0.

Karviná: Mokroš, Juráš – Kroulík, Plaček 4, Zuzánek 7, Wozniak 1, Szabla 5, Zajonček 1, Solák 1, Gaspár, Podhrázský 1, Piwko 3, Poliačík 1. Trenér: Petr Laclavik.

Oldřich Horák