Slavnostní galavečer celé akce proběhne v úterý 7. března v Městském domě kultury Karviná.

Jak již Deník informoval, sportovní komise Statutárního města Karviné již ve spolupráci s odborem školství magistrátu města Karviné vytvořila nominační listinu sportovců, kteří budou oceněni za své výkony.

Nominace sportovců je k nahlédnutí jednak na internetových stránkách Deníku, jednak v úterních tištěných novinách, kde je otištěn také originální kupon, na kterém můžete vy, vážení čtenáři, hlasovat pro svého oblíbeného sportovce v anketě Sportovní hvězda čtenářů Deníku.

Na karvinském vyhlašování neschází zpravidla ani sportovní osobnosti, jakou byl loni například legendární hokejový trenér Vladimír Vůjtek starší.Zdroj: Ivo Dudek

Hlasovací kupon vychází v novinách každé úterý, stačí si vybrat z nominovaných sportovců, napsat jména svých oblíbenců na kupon a poslat či odevzdat jej do redakce Karvinského a havířovského Deníku. Tak zvolíte svou Sportovní hvězdu, která na slavnostním večeru obdrží speciální cenu.

Hlasovat je možno i na webových stránkách Deníku, ovšem zde mají hlasy menší platnost. Deset hlasů se rovná jednomu na originálním kuponu.

Termíny galavečerů
v našem kraji
Pondělí 6. března – Nový Jičín (Beskydské divadlo)
Úterý 7. března – Karviná (Městský dům kultury)