Vyhlašování pod hlavičkou Sport Production bude oděno znovu do slavnostního hávu, celý projekt letos zavítá do čtyřicítky měst naší republiky. Hlavním cílem je ocenění nejúspěšnějších sportovců, kteří reprezentují jednotlivá města, okresy, kraje a celou Českou republiku na domácích i zahraničních kolbištích a to v mnoha vyhlašovaných kategoriích od mládeže až po veterány.

Produkci má tradičně na starost agentura Sport Action s.r.o., spolupořadateli jsou pak Česká unie sportu a regionální Deník. Významným vyhlašovatelem jsou také města spolu s krajskými úřady, bez jejichž práce a finanční podpory by se podobná anketa nemohla pořádat.

Čtenářům budou také představeni a prezentováni všichni reklamní partneři, kteří projekt podporují a to opakovaně jak před akcí, tak po akci. Věříme, že využijete možnost setkat se osobně se svými sportovními oblíbenci na některém ze slavnostních večerů.

Ten karvinský proběhne v Městském domě kultury 6. března a kromě vyhlášení nejlepších proběhne také doprovodná anketa o Sportovní hvězdu čtenářů Deníku, do které se můžete zapojit i vy.

Sledujte Karvinský a Havířovský deník, kde najdete více informací v tradiční příloze Regionu KARVINSKO (či HAVÍŘOVSKO).