Říčany vás suverénně přehrály. Nebyla porážka až příliš vysoká?
Já to ale nevidím jako nějaké fiasko. Hra byla z naší strany dobrá. Na to, že jsme měli polovinu týmu tvořenou juniory a poloprázdnou lavičku, to nebylo tak zlé. Když se divák podíval na naši, kde seděli dva hráči, a na říčanskou lavičku, která byla permanentně plná, asi mu došlo, že soupeř bude mít víc ze hry. Do toho se nám ještě zranila spojka. Ale drželi jsme se a snažili se pokládat pětky. Mezihra byla v některých fázích slušná. Zhodnotil bych to jako dobrý zápas, i když tomu výsledek moc neodpovídá.

Tři zápasy, tři prohry. Čím je způsobena vaše negativní jarní bilance?
První zápas jsme hráli na Pragovce, kde jsme měli vůbec nejsilnější sestavu, jakou jsme mohli dát dohromady a hned se nám tam zranili dva hráči. Museli jsme zaskakovat a improvizovat, což nás stálo hodně sil. V Brně s Dragonem jsme předvedli dobrou hru, ale výsledek utkání byl špatný. Přitom jsme měli minimálně na remízu. Nevím, jestli je to otázka formy, i když letošní pauza byla kvůli zimě dlouhá a na výkonu nám určitě nepřidala, ale podle mě bude asi největší potíž v našem momentálně užším kádru. Musíme holt počkat, až si kluci doléčí zranění, hlavně klíčoví hráči, a pak určitě půjdeme nahoru.


Vážení čtenáři, Deník na svém webu nezveřejňuje celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, České republiky i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Vašeho deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi. Aplikaci e-paper najdete ve spodní části těchto webových stránek. Deník v plném znění takto můžete po připojení číst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.