To ale neznamená, že byste stále neměli šanci na nějakou tu výhru a hlavně pivní odměnu! Jako naposledy třeba pan Petr Seidler z Havířova, vítěz 9. kola.

V soutěži se tipují fotbalové zápasy okresních mužstev z Karvinska a každý týden hrajeme právě o karton plechovek piva Radegast, který získává nejúspěšnější hráč kola.

Vyhrát piva můžete i vy, pokud se do naší soutěže zapojíte. Do hry se lze zapojit kdykoliv i v průběhu soutěže a stále máte šanci i na hlavní výhru. To proto, že body za špatné tipy se odečítají a náskok soupeřů tak svými skvělými tipy můžete dohnat.

Jak se zapojit do hry

Každý hráč si pro registraci do soutěže musí nejprve zajistit hrací kupon. Na něm vyplníte osobní údaje, vystřihnete a doručíte vždy do pátku do 12 hodin do redakce svého Deníku, nebo necháte na sběrném místě. Redakce každému novému hráči přidělí startovní číslo. 

Alfréd Rychlik, další majitel pivního kartonu.
TIP liga - vyhrávejte piva, je to snadné

Kupon čitelně vyplníte včetně Supertrefy a bonusového kódu. Supertrefa rozhoduje v případě, že se vítězi kola stanou dva a více hráčů. Je to tip na celkový počet vstřelených branek v 10 tipovaných utkáních kola. Kdo jej trefí, nebo mu bude nejblíž, vyhrává cenu. Bonusový kód vám zase přihraje dva prémiové body navíc. Nejsou to povinné kolonky, ale nevyplnit je znamená přijít o výhodu.

Kupony najdete v novinách každé pondělí, úterý i středu. Průběžné pořadí hráčů pak nově pouze ve středečním vydání Deníku.

Vyhrajte s TIP ligou pivní osvěžení.
TIP liga pokračuje, zapojte se

Jak se boduje?

Za správně natipovaný zápas připisujeme +2 body, za špatně natipované utkání naopak ubíráme -1 bod. Pokud se některý z vybraných zápasů nesehraje, nedohraje či odehraje již před víkendem, nedostanou za něj hráči žádný bod. Dvojtipy, trojtipy ani jiné varianty nejsou povoleny, stejně jako když řádek vůbec nevyplníte. V těchto případech se vše hodnotí jako -2 body.

TIP ligu lze hrát i na webu, takže nemusíte s kuponem nikam chodit. Napoprvé je ale potřeba se do hry zapojit přes papírový kupon. Jinak to nejde. Webový hráč si musí na prvním kuponu zvolit čtyřmístný číselný kód, což je heslo, které slouží společně se startovním číslem k přihlášení do www.denik.cz/tipliga.

Jiří Mikulenka s cenou pro vítěze kola.
TIP liga: vyhrajte piva jako pan Mikulenka

Na internetu si v pohodě vyplníte svoje tipy, do kolonky login vepíšete svoje startovní číslo, které jsme vám přidělili a pak čtyřmístný číselný kód, což je vaše kombinace čísel (přípustné jsou všechny varianty kromě 0000, tedy například 4826, 7878 nebo třeba 1239).

Soutěž týmů

I toto jarní kolo hrajeme soutěž týmů. Nemusíte pro to nic zvláštního dělat. Stačí, abyste na hrací kupon vepsali do zvláštního pole název týmu, který chcete reprezentovat. Jednoduše se domluvte mezi sebou čtyři hráči, pojmenujte si svůj tým a hrajete. Počet hráčů v týmu MUSÍ být čtyři. Jinak nelze tým vytvořit!

Ceny

Každý týden vyhlásíme vítěze daného kola, který získá sadu plechovek piva Radegast.

V červnu s ukončením sezony pak vyhlásíme i celkového vítěze, který v každé okresní redakci Deníku získá sud piva Gambrinus.

Vítěz tipovací soutěže našich týdeníků Jan Filip z Věřňovic si vyzvedl výhru – LCD televizor.
Vítěz hraje Fortuna TIP ligu už roky. Teď vyhrál

Rovněž je připravena televize pro nejlepšího hráče TIP ligy v kraji.

Desítku nejlepších hráčů a vítězný tým pozveme po skončení soutěže na pohoštění do jedné z karvinských restaurací.

Více informací čtěte ve svém regionálním Deníku, kompletní pravidla najdete na www.denik.cz/tipliga.

Milan Mraček se stal vítězem jarní části Tip ligy Karvinského deníku.
Vítěz TIP ligy věnuje vyhranou televizi manželce