V singlech se nejvíce dařilo Janě Žwakové, která vypadla ve čtvrtfinále s nasazenou trojkou Dominikou Budzelovou z Klimkovic 10:21 a 15:21.

O mnoho lépe to šlo Orlovským v párových disciplínách. Jana Žwaková a Nela Němcová neměly úplně lehký los. Hned v prvním kole dostaly Dominiku Budzelovou a Lucii Metzovou (obě Klimkovice), ale porvaly se s tím statečně po třísetové bitvě 19:21, 21:13 a 21:13 šly dál.

Ve čtvrtfinále zdolaly Ivu Foukalovou a Šárku Líbalovou (obě Vesec) ve dvou setech 21:17 a 21:13.

V semifinále podlehly nasazeným dvojkám Barboře Otáhalové a Veronice Srncové (obě Židlochovice) a odvezly si bronz.

Členové orlovského klubu dosáhli na kompletní sbírku medailí.Zdroj: badminton Orlová

V mixu to Orlové cinklo dvakrát. Jeden bronz získala Nela Němcová a její parťák Václav Palán (Osek Praha). Ve čtvrtfinále je vyřadili Matěj Ehm a Pavlína Krpátová (oba Pardubice), a to ve třech setech 21:18, 17:21 a 16:21.

Orlovští Jana Žwaková a Vojtěch Šelong na tuto dvojku narazili až ve finále a bohužel i oni jí podlehli 14:21 a 15:21. Stříbrná medaile je však velmi potěšila.

Do medailové sady už tedy orlovské výpravě scházelo pouze zlato a za ním vyrazila orlovská dvojice Adam Blaník a Vojtěch Šelong v mužské čtyřhře. Nebyli sice nasazenou dvojicí, ale sadou třísetových bitev prošli až do finále, kde jim byli soupeři Filip Budzel (Klimkovice) a Lukáš Holub (Hradec Králové). Výsledek? 23:21 a 21:17. Orlovská dvojice slaví zasloužený triumf.

Martin Šindelář (v bílém) opět řídil karvinskou defenzivu. Karviná gól nedostala.
Karvinský Martin Šindelář se směje: Kolega Santos? Trochu divoký
Zleva Ladislav Plachetka, trenér Roman Nevrla a Josef Slepčík po svém vítězném tažení.
Slepčík s Plachetkou získali na MČR boxerské tituly