Výkony Exelsioru by se daly shrnout do tří slov – jako na houpačce. V posledních týdnech jsou však výsledkově spíš dole.

„Takticky jsme se oproti úvodu posunuli dál. Na druhou stranu, během čtyř měsíců nejde všechno nacvičit,“ řekl kouč Torpeda Hynek Plášek. „Máme nějakou šablonu, které se chceme držet a praktikovat, ale ne vždy se to daří,“ připustil.

Havířov selhal především v duelech proti Českým Budějovicím a v derby proti Petrovicím, kterým doma podlehl po prodloužení. „Zklamal nás přístup. Ne, že by to kluci vypustili, ale asi si mysleli, že výhra přijde sama,“ mínil kouč Plášek.

Naopak trenéra Exelsioru potěšila v říjnu výhra v městském derby nad Slovanem, který Torpedo porazilo 11:8. „Bylo to klasické vyhrocené derby se vším všudy,“ vrátil se Plášek k „bitvě“ o Havířov. „Těší nás, že jsme to zvládli a zase tady určujeme trend my,“ dodal s úsměvem.

ŘÍJNOVÉ VÝSLEDKY TORPEDA

Torpedo Havířov – B. Brno 7:8, Slovan Havířov – Torpedo Havířov 8:11, Torpedo Havířov – Jaroměř 15:4, České Budějovice – Torpedo Havířov 5:2, Torpedo Havířov – Petrovice 3:4 p.

Slovanu Havířov to v první lize moc nejde.
Slovan paběrkuje, ale v posledních zápasech bodoval
Vyrazit můžete do Orlové na kvalitní juniorský badminton.
Kam za sportem