„Svatomartinské menu budeme nabízet několik dnů kolem svátku svatého Martina, již od pátku 8. listopadu. Každý z hotelů si připravil jinou nabídku, hosté tedy mají rozhodně z čeho vybírat," láká Tomáš Blabla, ředitel hotelů Resortu Valachy.

Svatomartinská husa, lokše a zelí.Například hotel Lanterna nabídne od 8. do 31. 11. husí vývar s kořenovou zeleninou a jako hlavní chod pomalu pečené husí stehýnko s dýňovým zelím, žemlovými noky a bramborovým knedlíkem. Hosté mohou vybírat z dvou menu - o třech nebo čtyřech chodech. Kuchaři hotelu Horal zase vsadili na polévku z pečených vlašských ořechů s dýňovými noky a pečené husí stehno na sušených švestkách se zelím z červené řepy. A V hotelu Galik čeká na gurmány klasika v podobě pečené husy se zelím a bramborovými lokšemi.

„Zpočátku budeme k menu servírovat mladá vína. Ta Svatomartinská smíme otevřít v souladu s tradicí až 11. listopadu v 11 hodin," dodal Tomáš Blabla.
Zpestřením gurmánského výletu se může stát relaxace ve wellness centrech hotelů Lanterna a Horal. Svatomartinské menu se tak může stát tečkou za relaxačním dnem spojeným s koupáním a saunováním. Speciální nabídku má Spa hotel Lanterna. Jeho ubytovaní hosté mají menu s výrazným cenovým zvýhodněním. Více na  www.valachy.cz