Po celý pátek 1. června budou mít děti vstup do termálních bazénů Wellness Horal za symbolickou korunu. Tuto akci mohou využít děti do 14 let při současném doprovodu dospělého - maximálně dvě děti na jednoho dospělého.

Sobotní večer bude ve Wellness Horal ve znamení saunových rituálů. Stejně jako každou první sobotu v měsíci, i tentokrát je totiž na programu Saunová noc s prodlouženou otevírací dobou do půlnoci. Každou hodinu se během ní konají saunové rituály a příjemným zážitkem je i koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami či odpočinek pod širým nebem na venkovních relaxačních terasách.

Raw menu
Gurmánský hit ve Velkých Karlovicích: ochutnejte Raw a Michelinské menu

Neděle bude zasvěcena milovníkům dobrého jídla. Zastavte se na zahájení letní sezóny na terase hotelu Horal, kde budou připraveny grilované speciality ze zvěřiny, k tomu zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka a můžete ochutnat i novinky ze zmrzlinové nabídky – třeba originální frgálovou zmrzlinu. Akce se koná od 11:30 do 16 hodin.

Pořádající hotel Horal navíc pro návštěvníky připravil mimořádnou nabídku s ubytováním, což je příjemná příležitost spojit posezení u dobrého jídla s relaxací a výlety do okolí.

S dětmi se nechejte nalákat do dětského parku Razulák, kde bude k příležitosti Dne dětí připraven doprovodný program. Čekají vás soutěže, tančení nebo vyrábění nejdelší stonožky na světě. Park je do léta otevřen vždy o víkendech od 10 do 19 hodin.

Na co se můžete těšit 3. 6. na terase Horalu

- Kančí medailonky z panenky na špenátovém salátu s angreštem
- Jelení hřbet marinovaný v džinu a rozmarýnu se švestkovou omáčkou
- Uzený srnčí hřbet na jalovci s dýňovým chutney a šťovíkem
- Srnčí kýta na portském víně s kedlubnovým salátem
- Daňčí karbanátky na tymiánu s rybízovou omáčkou a pečenou červenou řepou
- Ochutnávka zmrzlin a vín
- Speciality z nového sezónního menu
- Cimbálová muzika Milana Mlčáka