Hosté Deníku z řad kolegů novinářů, politiků a významných inzertních klientů si prohlédli nový moderní newsroom za přítomnosti redakce i obchodního týmu. Pro hosty bylo připraveno také občerstvení a jedno velké překvapení.

Tím byl pohár pro vítěze Ligy mistrů v rámci oslav sta let fotbalového klubu FC Baník Ostrava. Přivezl jej ukázat bývalý vynikající ostravský fotbalista Marek Jankulovski, který slavnou trofej vyhrál s AC Milán v roce 2007.

VIDEO - Marek Jankulovski s pohárem pro vítěze Ligy mistrů v redakci Deníku v Ostravě:

Zdroj: Michal Rada

„V minulých letech jsme v redakci měli díky Pavlovi Kubinovi Stanley Cup a následně i Davis Cup, takže moc děkujeme Markovi, že se naši hosté mohli teď vyfotit i s trofejí za vítězství v Lize mistrů,“ poděkoval šéfredaktor Deníku pro severní a střední Moravu Aleš Uher.

Otevření novych redakčních prostoru v OC Laso.Otevření novych redakčních prostoru v OC Laso.Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň

„Děkujeme všem, kteří se dnes za námi přišli podívat, a doufám, že se bude všem kolegům i čtenářům nová redakce líbit,“ řekl během slavnostního přípitku manažer inzerce Deníku Petr Honajzer.

Redakce se přestěhovala z Mlýnské ulice. Ale nedaleko, pořád jde o centrum Ostravy. Nové prostory nyní najdou čtenáři Deníku ve druhém patře OC Laso přímo na hlavním ostravském náměstí. Vchod je ze stejné strany, jako je supermarket Billa.

FOTOGALERIE: Takto vypadaly nové prostory redakce Deníku v ostravském Lasu na konci léta:

V moderním newsroomu ostravské redakce má nyní zázemí tým čtyřiceti lidí. „Zdejší prostory jsou nádherné, moderní a reprezentativní. Ostravská redakce, jejíž členové patří k nejlepším týmům mezi našimi Deníky napříč celou republikou, si takové sídlo bezpochyby zaslouží. Přeji všem reportérům, editorům, fotografům i kolegům z inzerce a distribuce, aby se jim zde líbilo a profesně dařilo,“ řekl zástupce ředitele redakcí Deníku Petr Koděra.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů v redakci Deníku.
VIDEO: Marek Jankulovski přivezl do Deníku ukázat pohár pro vítěze Ligy mistrů