Velká soutěž začíná v Deníku už v pátek 22. března. A aby vám žádná informace neušla, doporučujeme předplatit si Deník, což můžete udělat už dnes - naše pracovnice distribuce vám rády pomohou:

Ostrava Kamila Kotuličová 724 412 016
Nový Jičín Petra Boháčová 602 585 821
Frýdek-Místek Dáša Hadrbolcová 602 603 235
Havířov, Karviná Leona Mývaltová 724 412 011
Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál Věra Dehnerová 602 139 636

NOVĚ ZAKOUPÍTE SVŮJ DENÍK TAKÉ V LOKÁLNÍ REDAKCI!!!



Pravidla soutěže „VYHRAJTE S NÁMI DOVOLENOU"

1. Vědomostně-tipovací soutěž „VYHRAJTE S NÁMI DOVOLENOU" bude probíhat od 22. března do 30. dubna 2013.
Hlavní výhru do soutěže – letecký zájezd o Řecka a dva zájezdy autokarem do Řecka, daruje cestovní kancelář Nikolas tours a.s. IČ 268 72 129.

2. Podmínkou účasti v soutěži je zaslat nebo osobně doručit vyplněnou hrací kartu s poskládanými a nalepenými kupony a odpověďmi na tipovací a vědomostní otázku na adresu:
VLP, severní Morava a Slezsko
Moravskoslezský deník
Mlýnská 10
Moravská Ostrava 702 00

heslo: „VYHRAJTE S NÁMI DOVOLENOU"

Vyhrajte s námi dovolenou3. Celkem ve dvou vydáních vyjde univerzální kupon – žolík, který lze použít místo kteréhokoli kuponu v hrací kartě. Na jedné hrací kartě je možno použít jen jeden „žolíkový" kupon.

4. V průběhu trvání soutěže bude otištěno postupně šest kuponů, na kterých budou zveřejněny části obrázku vpravo. Tyto kupony musí soutěžící nalepit ve správné poloze do předtištěné hrací karty a vytvořit správně předtištěnou podobu. Kupony budou zveřejňovány od 26.3. do 30. 4. 2013 Předtištěná podoba se dá poskládat ze tří druhů kuponů, každý druh kuponu bude během soutěže zveřejněn dvakrát. Hrací karta (podklad) bude otištěna celkem třikrát a to v termínech 22.3., 12.4. 2013 v Denících v Moravskoslezském kraji a v EXTRA vydání Deníku zdarma do schránek domácností, jehož distribuce proběhne od 6.4.2013 v celém Moravskoslezském kraji. Jejím obsahem bude prostor pro lepení kuponů, dále vědomostní a tipovací otázka, jméno, příjmení a adresa soutěžícího včetně telefonního případně mailového kontaktu, data a podpisu. Úkolem čtenářů je vystřihnout hrací kartu a postupně vlepovat jednotlivé kupony, správně odpovědět na vědomostní a tipovací otázku. Platnou hrací kartou se rozumí ta, která bude obsahovat správné kupony vystřižené z novin. Počet hracích karet na jednoho soutěžícího není omezen. Hrací karty je nutno odeslat nebo doručit na uvedenou adresu nejpozději do 7. května 2013. Rozhodující pro karty zaslané poštou pro zařazení do soutěže bude datum na poštovním razítku.

5. Ze všech správně vyplněných a v termínu zaslaných hracích karet bude vybrán výherce, jež bude mít kompletně slepeno, správně zodpovězenou vědomostní otázku a jehož odpověď na tipovací otázku bude shodná s výsledkem či mu bude nejblíže. Při čemž soutěžící, jehož odpověď na tipovací otázku bude nejblíže naměřené teplotě, vyhrává letecký zájezd a dva následující výsledky zájezd autokarem. V případě, že výherce nebude pouze jeden, dojde k losování pod notářským dohledem. Výherní listina bude zveřejněna dne 15. května 2013 v denících Moravskoslezského kraje.

   1. cena letecký zájezd pro dvě osoby do ŘECKA
   2. cena zájezd autokarem do Řecka pro dvě osoby
   3. cena zájezd autokarem do Řecka pro dvě osoby

6. Platnost herního řádu. Tento herní řád nabývá platnosti 15.3. 2013