Miss Šantovka se v prostorách nákupního centra konala v rámci programu Fashion Days. Dívky usilující o prestižní korunky měly nabitý program. Veřejnost a zvláště její mužská polovina, si nejvíce užívala promenádu v plavkách. Tam nejvíce zaujala Jana Šprtelová, která získala korunku za Miss Bikiny 2022. Další předem neavizovanou korunku si mohla vplést do vlasů Sára Nejedlá, která se stala Miss Sympatie 2022.

Czech Dance Masters tour 2022, 26. března 2022 v Olomouci
OBRAZEM: Tanečníci rozpálili zaplněnou halu v Olomouci

Královnou se ale stala Julie. Nervozita a očekávání na finální ortel poroty vykouzlil nejzářivější úsměv na tváři dvaadvacetileté Julie Hojdyszové z Frýdku - Místku, která se stala historicky druhou Miss Šantovka. Na pomyslných stupních vítězů stanuly jako I. vicemiss osmnáctiletá Simona Machorková a II. vicemiss šestnáctiletá Nela Balášová z Olomouce.

14. Ples Plumlovských nadšenců 26. 3. 2022
Striptýz naživo! Nadšenci na oslavě předvedli svá těla

Soutěžily i menší slečny. Vedle hlavní soutěže, se rozdávaly korunky i v kategorii Miss junior Šantovka 2022. Prvenství si odnesla Aneta Glenbeková, šerpu I. vicemiss obdržela Sofie Králová a bronzovou pozici a titul II. vicemiss patří Agátě Klusáčkové.

Jedenáctiletá Lara z Olomouce je úspěšná v soutěži The Voice Kids
Jedenáctiletá Lara z Olomouce boduje v německém "talentu"