Marhoul se svými hosty 18. září osobně přijede do Krnova, aby Nabarvené ptáče uvedli v kině Mír 70. Odvoz hradeckého a opavského klubového publika do Krnova na nejočekávanější film roku zajistí speciální historický vlak. Má odjezd v 16.55 hodin z Hradce nad Moravicí a v 17.10 hodin z Opavy-východ.

Ve standardní ceně vstupenky bude i jízda vlakem do Krnova a zpět do Opavy a Hradce nad Moravicí. Doprovodný program je stejně velkolepý a výpravný jako samotný film.

Nabarvené ptáče
Diváky odveze historický vlak

Natáčení filmu Nabarvené ptáče.Zdroj: Deník / Milan Kilián

Před krnovským kinem budou postávat a pokuřovat vojáci v uniformách a dokonce zde zaparkuje opravdový tank T-34 zapůjčený Klubem vojenské historie Deštné.

„Tank se přepravuje jako nadměrný náklad, tak pokud vše klapne a nepokazí se nám tahač, ve středu od 17 do 19 bude parkovat u kina. Tentokrát nebudou fanoušci vojenské historie předvádět žádnou estrádu, protože to není primárně válečný film. Válku jen tušíme někde v pozadí, takže se tu zvláštní atmosféru pokusí divákům navodit právě jen postávající vojáci se svými zbraněmi a tankem,“ uvedl vedoucí kina Mír Pavel Tomešek.

Krnov Coffee Festival.
OBRAZEM: Centrum Krnova ožilo. Festival kávy přilákal davy lidí
Ilustrační foto.
Nová služba pro občany Bruntálu