Nejdříve se tak stalo v Solné ulici, kterou projížděla se svým vozem značky Peugeot 306. Dechová zkouška u ní sice byla negativní, pozitivní hodnoty zato prokázal následný test na přítomnost drog v jejím těle.

Konkrétně šlo o látky amfetamin/metamfetamin. Žena se podrobila lékařskému vyšetření, během něhož jí byl odebrán vzorek krve. Na místě jí muži zákona rovněž zakázali znovu usednout za volant. Jenže toho mladá žena příliš nedbala.

Nové sanitky Slezská nemocnice v Opavě. Vedení nemocnice zvažuje, že na podzim pořídí další vozidlo.
Nemocnice v Opavě koupila dvě nové sanitky. Podívejte se, stály téměř 3 miliony

Jaké proto bylo překvapení policistů, když asi za dvě a půl hodiny viděli, jak po Pekařské ulici jede Peugeot 306 a za jeho volantem znovu seděla jim dobře známá řidička.

„Opětovně provedená orientační dechová zkouška u ní byla negativní, kladný byl však znovu test na možnou přítomnost návykových látek na amfetamin a metamfetamin. Vzhledem k tomu, že u pachatelky protiprávního jednání mající znaky naplnění skutkové podstaty přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky byla důvodná obava, že ve svém počínání bude i nadále pokračovat, zakročující policisté rozhodli o jejím zadržení a omezení na svobodě. Po provedených nutných procesních úkonech byla žena propuštěna na svobodu. Záležitost je nadále v prověřování ze strany opavských policistů a kriminalistů,“ konstatoval mluvčí opavské policie René Černohorský. 

Praha - Zápas fotbalové FORTUNA:LIGY mezi SK Slavia Praha a SFC Opava 22. února 2020. Lukáš Železník (SFC Opava), Karol Mondek (SFC Opava).
Železník dotáhl Opavu ke stříbru, radí se s Janktem