Dne 20. června 2020 bylo policistům oznámeno, že v místním vodním toku v oblasti Arnultovic, Jindřichova a Janova na Bruntálsku bylo spatřeno lidské tělo, které bylo následně vytaženo na břeh. Jak již jsme psali v předchozích zprávách, jednalo se o tělo muže, který byl později ztotožněn. V toku bylo spatřeno také další tělo, dle předběžných informací ženské.

"Hyenismus" komentují lidé schody ukradené z rozhledny na Hraničním vrchu u Města Albrechtic. Chybějící schody byly příčinou vážného úrazu dítěte.
Dítě spadlo z rozhledny na Bruntálsku. Chyběly tam schody, někdo je ukradl

"Dne 22. července 2020 proběhla další pátrací akce ve spolupráci s hasiči. Na této akci se podíleli desítky policistů, například z oddělení služební kynologie či letecké služby. Kontrolován byl vodní tok a břeh řeky Osoblaha v délce přesahující 23 km a to z obce Jindřichov - Arnultovice, až na státní hranice s Polskou republikou v obci Osoblaha – Studnice," uvedla mluvčí policie Eva Michalíková. 

Pátrací akce byla ukončena s negativním výsledkem. I přesto, že nyní pátrací akce neprobíhá, policisté jsou přesto instruováni a nadále probíhá vizuální kontrola řeky. V současné době je stále vyžádaná spolupráce s Polskou republikou.

Ilustrační foto.
Muž se v Lukavci na Novojičínsku vážně poranil motorovou pilou. Přeťal si tepny