1/5

Nebyla to pro ni záliba z dětství, ani rodinná tradice. Kateřina Slivková původně studovala stavařinu, pak pracovala ve Zdravotním ústavu. Nápad péct dorty, potažmo zákusky, se však zrodil v době, kdy byla se synem na mateřské a pečení měl být pro ni původně pouze přivýdělek. Po skončení mateřské se plánovala vrátit do práce. Jenže všechno bylo nakonec trochu jinak…

„Bude to znít divně, ale já se nudila, a tak jsem začala péct. Vojtovi, kterému je dnes devět, doma v legraci říkáme, že za to může on, že byl tak hodné dítě. Anebo také přidávám historku o svých studiích, že jakmile jsem zjistila, kde je těžiště dortu, tak jsem toho nechala a šla ty dorty péct,“ říká v legraci dvaatřicetiletá cukrářka z Karviné.

close Dorty začala Kateřina Slivková péct, když byla na mateřské. Dnes provozuje dvě kavárny a cukrárny, kde nabízí i mnoho zákusků. info Zdroj: Region/Tomáš Januszek zoom_in

loading
arrow_left Předchozí
1/5
Další arrow_right