V Havířově, Ostravě a okolí se bude natáčet až do 19. srpna. Režisérem je Robert Sedláček, scénář napsal Zdeněk Zapletal. Autoři slibují napětí do samého konce.

Kriminalisté, v podání Jiřího Langmajera, Norberta Lichého a Martina Stránského, postupně rozkrývají jednotlivé indicie vedoucí k odhalení pozadí sériových vražd. Ve filmu dále hrají například havířovská rodačka Renata Klemensová, Hana Vagnerová, Simona Babčáková, Sylvie Krupanská, Eva Kodešová, Veronika Lazorčáková, Lucie Fizerová, Tereza Vilišová, Markéta Haroková, Ivan Feller a další. V roli večírkové celebrity se objeví Agáta Hanychová.

Jiří Langmajer„V Havířově se bude natáčet v několika lokacích. První z nich je soukromá klinika, kde se bude točit v psychiatrické ordinaci. V sobotu a neděli bude natáčení pokračovat v budově RWE na Moskevské ulici. Havířov je filmaře zajímavým městem a nacházejí v něm lokace i pro jiné projekty," řekla Deníku mluvčí ostravského studia České televize Jolanda Pilařová.

V prostorách soukromé kliniky se filmaři zdrží do pátečního večera. Podle natáčecího plánu je možné, že se tam pacienti na chodbách potkají s Jiřím Langmajerem. Jméno vraha z něj ale zcela jistě nedostanou.

„Filmaři nás kontaktovali a my jim vyhověli. Natáčení bude pro chod naší kliniky znamenat komplikace, ale věřím, že se obejde bez potíží," řekl majitel Domu zdraví Bedřich Wasserburger.

Čtěte také:
Restaurace se proměnila v německou kavárnu
Vigner točí film varující před anorexií
V Karviné vznikal dokument o lichvě mezi Romy
Nový televizní film vzniká hlavně v Havířově a okolí
OBRAZEM: V Orlové se točí seriál pro děti