„Jsou to opravdu drobnosti, na které nás upozornili většinou sami návštěvníci. Jednalo se například o to, že jim svítila s větší intenzitou do očí provozní světla, takže jsme je ztlumili. Opravdu se nejedná nic podstatného," vysvětlil zástupce ředitelky MKS Havířov Jiří Pasz.

Ještě před slavnostním otevřením zrekonstruovaného kina spustilo MKS Havířov nový web mkscentrum.cz, který nabízí kompletní program, informace o jednotlivých filmech i rezervaci vstupenek.

„O rezervaci jsme zaznamenali zájem hned po spuštění webu. Tuto službu využívají hlavně mladší diváci, kteří jsou na objednávky přes internet zvyklí," poukázal Pasz.

Lístky si lidé na internetu mohou zatím pouze zamluvit, ale koupit je ještě nelze. Momentálně není jisté, jestli tuto službu provozovatelé nabídnou. Záležet bude na celkovém obratu a zájmu lidí. Zkušenosti jiných kin říkají, že se prodej pohybuje okolo třiceti až čtyřiceti procent.

Pasz přiznává, že je zaskočen tím, jak si někteří lidé vysvětlili slevy při rodinném vstupném. Lístky bývají při návštěvě rodičů s minimálně jedním dítětem levnější o 20 korun na osobu. Někteří si ale mysleli, že je v programu udávaná celková cena.