„Je naprosto bezohledná a řídí jako prase," shodují se mnozí. A Aneta Jastřembská s ní má víc než špatné zkušenosti.

„Všichni o té paní vědí, že má problém pouštět do autobusu více než jeden kočárek. Ale co je moc, to je moc! Když jsem musela se synem akutně k lékaři, sprostě mi zavřela dveře před nosem s tím, že pro další kočárek už není místo," zlobí se mladá maminka.

Dodala, že tento přístup je naprosto příšerný a v rozporu s dobrými mravy a autobus rozhodně nebyl plný.

„Musela jsem si zaplatit taxi a celá cesta mě tak vyšla dost draho," dodala.

Další muž byl také svědkem, kdy řidička na opuštěné zastávce na periferii vyhostila mladý pár s malinkým pejskem v náručí, a to jen proto, že neměl pro pejska náhubek.

A Michal Vavrosz se s ženou dostal do křížku, když cestoval s obřím zavazadlem.

„Sprostě mě chtěla vyhodit z veřejné hromadné dopravy, kdo to kdy viděl? Řekl jsem jí, že za kufr klidně zaplatím lístek, ale zuřila jako čert," rozohnil se muž, kterému tak tato paní zkazila návrat z dovolené.

„Na toto jednání určitě nemá právo, nemůže si vybírat, koho do autobusu pustí a koho ne. Je snad normální cestovat se zavazadly," dodává rozhořčeně muž a připomněl, že autobus nebyl plný, čili by svým zavazadlem nikoho neomezoval.

Josef Veselka, vedoucí provozu osobní dopravy ČSAD v Karviné poznamenal, že řidiči postupují dle Smluvních přepravních podmínek platných pro veřejnou linkovou osobní dopravu včetně městské autobusové dopravy provozované ČSAD.

„Pokud řidič poruší stanovené podmínky, například při přepravě kočárku, zavazadel nebo při přepravě psa je každá doručená stížnost důkladně prošetřena s následným postihem. Stejně tak prošetříme i případ této zaměstnankyně," řekl Veselka.

Bibiána Balicka