Nenačítá! Zábavnou parodii na starý italský hit nezapomenutelného dua Al Bano a Romina Power zveřejnil Krajčo na instagramovém účtu Richard A Karin Krajčovi. Autorem vtipného coveru je ale ostravský hudebník a bavič Jiří Krhut, který song nazpíval před dvěma lety. A jak verzi pojal Krajčo? Pobavte se!

Zpěvačka Kaczi má obrovskou radost! Díky crowdfundingové kampani se podařilo mezi jejími fanoučky předem vybrat dostatek peněz na dotočení a vydání její desky Nahá. Kaczi to oslaví stylově a fanouškům uspořádá další poněkud netradiční show. Bude to 1. dubna a o apríl se prý rozhodně nejedná! Více už zpěvačka v neděli prozradila na instagramu.

Písničkářka Kaczi odehrála koncertní set z výlohy karvinského podniku Slivkafé. Karviná, 17. února 2021.
VIDEO: Podívejte se, koncert jinak. Kaczi zpívala v Karviné z výlohy kavárny

Co dnes dělá Ewa Farna? Jak prozrazuje na sociálních sítích, rozšiřuje si obzory. "Každý den mám za cíl něco nového se dozvědět, z jakéhokoli odvětví. Poslouchám podcasty, koukám na dokumenty, mluvím s lidmi z jiných sociálních bublin. Vytahuji hlavu z toho svého hudebního světa, paradoxně taky proto, abych ho dokázala líp vnímat z nadhledu, v kontextu," napsala zpěvačka z Třinecka na sociální sítě a požádala fanoušky, aby jí sami posílali tipy z daných oblastí. Tak Ewě třeba také přispějte. 

 

Instagram a pohyb na něm si hlídá i miláček publika celého regionu, ostravský herec a showman Štěpán Kozub. Nejnověji tu umístil charismatickou fotografii otitulovanou Ty! Prý na ní vypadá, jako Kurt Cobain či frontman nějaké metalové kapely. Alespoň mu to píší fanoušci. A jak to vidíte vy? Klikněte níže. 

Štěpán Kozub v klipu Práce pro šaška.
VIDEO: Štěpán Kozub v novém smutném klipu! Tak zní Práce pro šaška

Pojď ke mě blíž je společný hit Mirai a Bena Cristovaa. Oba přátelé ze světa hudby se právě teď rozhodli píseň "oprášit". Venku je tak její akustická verze. Jak to klukům s kytarama zní? Posuďte sami. 

Zdroj: Youtube

Krásnou neděli přeje 28. března na svém instagramovém účtu další populární zpěvák z Ostravska, Martin Chodůr. A jak tráví tento den on? Na kole a odpoledne pak u hitparády Českého rozhlasu.