Uvnitř je i přihrádka pro odložení helmy a zavazadel. Uzamykají se pomocí mincovního zámku. Jedná se o bezobslužný systém a klíč nelze bez vhozené mince vyjmout.

„Cílem tohoto projektu „Za sportem na kole“ bylo umožnit nejen místním, ale i návštěvníkům města využívat kolo jako dopravní prostředek za sportem, nákupy nebo k vyřízení nejrůznějších záležitostí,“ upřesňuje starosta Miroslav Chlubna.

Společnost Magna Energy Storage (MES) otevřela v průmyslové zóně po bývalém černouhelném Dole František továrnu na výrobu vysokoenergetických akumulátorů HE3DA, 17. září 2020 v Horní Suché.
Majitelé nové továrny na revoluční baterie v Horní Suché mají další velké plány

Cykloboxy u bazénu jsou v rámci programu Podpora regionů spolufinancovány Nadací ČEZ. „Nejlepším signálem pro podporu bylo to, že projekt navrhli sami občané v rámci participativního rozpočtu. Elektrárna Dětmarovice se prostřednictvím Nadace ČEZ snaží být lidem v Orlové dobrým sousedem a jsme rádi, když můžeme vylepšit prostředí na orlovských sídlištích,“ řekl mluvčí Skupiny ČEZ Vladislav Sobol.

Další cykloboxy, tentokrát pro osm kol, se nacházejí také ve sportovním areálu Na Stuchlíkovci. Jsou v blízkosti zimního stadionu a i tady budou sloužit k bezpečnému uchování jízdních kol bez obav z odcizení.

Hned na dvou místech jsou v Orlové nové cykloboxy.Zdroj: Nataša Cibulková

Turistické závody jsou opět v akci. Na snímku orlovská Petra Badurová, kterak překonává lanovou lávku.
V září se rozjely turistické závody. Orlová uspěla a jede na MČR
Ilustrační foto - Imperial Hotel Ostrava, 6. května 2020.
Hotely v kraji, většina se ocitla na existenční hraně! Nastanou lepší časy?